Steps

SEARCH ROOMSMap

Contact Information
Address:
Korishë, Prizren~Suharekë në kilometrin e 5-të Prizren, Kosovë
Tel:
+377 44 484 104
+386 49 633 133
Fax:
+381 29 247 381
Email:
info@hotelalbes.com
Web:
www.hotelalbes.com
Hotel Albes
Hotel Albes ndodhet n?orish?vet?5 kilometra nga Prizreni drejt Prishtin? Ka nj?mbient ?dh?me nj?nterier t??ryer me gjithsej 28 dhoma – apartmane t?il?s??art?e stil unik dhe modern, n??r??u t?diheni qet?he mir?ikur n?ht?n?uaj.
Please fill Check-in and Check-out fields