Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Korishë, Prizren~Suharekë në kilometrin e 5-të Prizren, Kosovë
Tel:
+377 44 484 104
+386 49 633 133
Fax:
+381 29 247 381
Email:
info@hotelalbes.com
Web:
www.hotelalbes.com
Hotel Albes
Hotel Albes ndodhet në Korishë, vetëm 5 kilometra nga Prizreni drejt Prishtinës. Ka një ambient çlodhës me një enterier të përkryer me gjithsej 28 dhoma – apartmane të cilësisë së lartë me stil unik dhe modern, në mënyrë që ju të ndiheni qetë dhe mirë sikur në shtëpinë tuaj.
Please fill Check-in and Check-out fields