Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Str. Mother Theresa ,10000 Prishtinë
Tel:
+381 38 220 000
Fax:
+ 381 38 250 000
Email:
reservations@sdhprishtina.com
Web:
www.sdhprishtina.com
Swiss Diamond Hotel Prishtina
Hoteli i Ri luksoz në Prishtinë me 5 yje ,mirëpret mysafirët, në zemër të qytetit në rrethin e aktiviteteve financiare dhe arteve aplikative. Hoteli është i vendosur përballë Qeverisë dhe Parlamentit si dhe vetëm disa hapa larg Teatrit Kombëtar dhe Zyrës Qëndrore të Këshillit Evropian. ”Swiss Diamond Hotel Prishtina” ka 140 dhoma dhe suita elegante, me pamje mahnitëse të qytetit dhe shërbim cilësor të kualitetit me pesë yje.
Please fill Check-in and Check-out fields