Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Agim Ramadani
Tel:
+381 38 22 22 80
+377 44 11 11 11
Fax:
Email:
hotelsirius@hotmail.com
Web:
www.hotelsirius.net
Hotel Sirius
Lokacion i përshtatshëm në qendër të Prishtinës, nga ku mysafirët mund të kenë qasje të lehtë në të gjitha vendet interesante. Shijoni darkën në restorantin tonë të vendosur në katin e 8, një njësi luksoze me të gjitha komoditet ku mysafirët do të mrekullohen nga pamjet madhështore të Prishtinës. Ndjehuni rehat në sallat tona të konferencës dhe biznesit, plotësisht të pajisura me pajisjet më të avancuara digjitale. Hotel Sirius është vendi ideal për takime, pavarësisht nëse këto janë takime të shitjes, konferenca, takime biznesi apo takime joformale me bashkëpunëtorët tuaj. Suksesi juaj është pasioni ynë. Mysafirët do të flenë mirë Hotel SIRIUS. Konsideroni hotelin Sirius si partnerin tuaj në planifikimin e takimeve – ne jemi ekspertë të organizimit të eventeve, të përkushtuar që të ju ndihmojmë në planifikimin dhe organizimin e takimeve, konferencave apo takimeve private të suksesshme dhe të paharrueshme.
Please fill Check-in and Check-out fields