Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Prevallë p.n
Tel:
+ 377 44 662 674
Fax:
Email:
Web:
Hotel Sharri
Hotel Sharri është kompleks luksoz hotelierik i cili gjendet në kilometrin e 20-të të magjistrales Prizren - Brezovicë (Prevallë). Në lartësinë mbidetare 1200m ku është ndërtuar ky kompleks dominon klima malore e bjeshkëve të Sharrit. Hotel Sharri ofron 20 dhoma ekskluzive, 11 apartamente të veçanta jashtë objektit, 2 restorante kulminante, ambient të me pamje të mrekullueshme të maleve të Sharrit, qendër biznesi, sallë të madhe konferencash dhe seminaresh me 200 ulëse dhe të gjitha pajisjet tjerë përcjellëse për prezantime.
Please fill Check-in and Check-out fields