Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Pashko Vasa nr. 3, Prishtinë, Kosovë
Tel:
+ 381 38 220 902
+ 381 38 220 903
Fax:
+ 381 38 220 903
Email:
royalhotel_pr@yahoo.com
Web:
www.royalhotel-pr.com
Hotel Royal
Hotel Royal është hotel i ri, në lagjen e njohur Pejton në Prishtinë. Është i ndërtuar në vitin 2006, me shumë shije, ka pesë kate, me gjithsejt 44 dhoma të dekoruara me elegancë. Hoteli ofron shërbime profesionale, dhoma luksoze me xhakuzi, si dhe apartmanet sauna.
Please fill Check-in and Check-out fields