Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Vaso Pasha nr. 20 ,10000 Prishtinë
Tel:
+381 38 22 32 84
+377 44 123 547
Fax:
+381 38 22 52 94
Email:
reservations@hotelprishtina.com
Web:
www.hotelprishtina.com
Hotel Prishtina
Hotel Prishtina gjindet në zemrën e kuartit më të rëndësishëm biznesor të qytetit, vetëm pak metra largë nga zyra qendrore e OKB-së (UNMIK). Hoteli 4 katësh posedon 43 dhoma dhe suita të rregulluara me kujdes dhe shije të veçantë, restaurantin e klasit të parë, pishinën, dhomën për konferenca etj.
Please fill Check-in and Check-out fields