Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Pashko Vasa nr. 14a
Tel:
+ 381 38 22 22 04
+ 377 44 30 80 80
Fax:
+ 381 38 22 22 04
Email:
info@hotelpejton.com
Web:
www.hotelpejton.com
Hotel Pejton
Hoteli Pejton gjendet në qendër të Prishtinës, përballë ndërtesës së shtypit “Rilindja”, disa metra nga zyret kryesore të UNMIK-ut dhe Grand Hotelit. Hoteli Pejton është i ndërtuar në vitin 2005, ka tre kate, me gjithsejt nëntë dhoma. Në afërsi të tij mund të vizitoni pallatin e rinisë “Boro Ramiz”,si dhe kafeteri të ndryshme.
Please fill Check-in and Check-out fields