Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Shupkovc - Mitrovicë
Tel:
+377 44 214 000
+386 49 214 000
Fax:
Email:
info@hotelpalace.org
Web:
www.hotelpalace.org
Hotel Palace
Hotel Palace gjendet vetëm 5 min. largë qendrës së Mitrovicës, hoteli disponon 42 dhoma të aranzhuara me kujdes të veqantë, 3 apartamente luksoze, saunë, jacuzzi, solarium, shërbime masazhi, sallë konferencash, restorant me më se 170 ulëse si dhe diskotekë.
Please fill Check-in and Check-out fields