Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Ahmet Krasniqi. Pn Arbëri (ish Dragodan) 10000 Prishtinë Kosovë
Tel:
+381 38 225 875
+377 44 799 118
+377 44 114 726
Fax:
Email:
reservation@hoteldenis-ks.com
Web:
www.hoteldenis-ks.com
Hotel Denis
HOTEL DENIS gjindet ne Rrugen: "Ahmet Krasniqi" pn, mes Ambasades se SHBA-së dhe zyres kryesore te ICO-së, me pamje mahnitëse të qytetit të Prishtines. Hotel Denis është një kompleks Hotelier i cili kënaq edhe shijet dhe dëshirat më të vecanta. Atmosfera e ngrohtë dhe origjinale është esenciale për ardhmerinë dhe mikpritjen Kosovare. Të gjitha këto janë një garancion për një mbrëmje speciale dhe pushim të shkelqyeshëm.
Please fill Check-in and Check-out fields