Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Ali Kelmendi nr. 15, 10000 Prishtinë
Tel:
+ 381 38 225 226
+ 381 38 225 227
+ 381 38 225 228
Fax:
+ 381 38 24 46 82
Email:
office@hotelafa.com
Web:
www.hotelafa.com
Hotel Afa
Hotel Afa gjendet në një nga pjesët më të bukura të Prishtinës. Edhe pse vetëm 5 minuta larg nga rruga kryesore e Prishtinës Hotel Afa gjendet në një pjesë të qetë dhe të këndshme të qytetit që iu ofron mysafirëve një qëndrim të paharrueshëm. Ky hotel i mrekullueshëm ka 92 dhoma te cilat perfshijnë apartamente, suita, dhoma njëshe dhe dyshe.
Please fill Check-in and Check-out fields