Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. 2 Maji p.n
Tel:
+ 381 28 72 120
+ 377 44 292 859
Fax:
+ 381 28 72 092
Email:
info@hotelkalaja.com;contact@hotelkalaja.com
Web:
www.hotelkalaja.com
Hotel Kalaja
Hotel Kalaja gjendet në Vushtrri, në kilometrin e 28-të nga Prishtina. E filloi aktivitetin që nga 15.10.2003. Hoteli është i ndërtuar në stil modern me pamje të kalajës. Ka 17 dhoma mysafirësh dhe 2 apartamente që reflektojnë një ambient të ngrohtë dhe të këndshëm. Mysafirët do të kënaqen me orenditë dhe pajisjet mikluese për mrekulli, të shpërndara nëpër 3 kate, me interier evropian dhe modern.
Please fill Check-in and Check-out fields