Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Tel:
+ 381 38 517 888
+ 381 38 518 777
Fax:
Email:
Web:
Hotel Luxor
Hotel Luxor gjindet në një ndër pjesët më të bukura të Prishtinës (Gërmi) vetëm 1,5 km. nga qendra e qytetit. Përveç natyrës për rreth dhe ajrit të pastër Hoteli ju ofron standard të lartë dhe shërbim të cilësor.
INFORMATA PËR DHOMA
MUNDËSITË E HOTELIT
USHQIMI DHE PIJET
RREGULLAT E HOTELIT
FOTO GALERIA